fredag 6 april 2012

En dubbel inför helgen

Nu är det redan fredag och helgen stundar. Därför tar vi och rekommenderar en film i två delar som räcker till både fredags- och lördagskvällen.

Flicka : den bruna mustangen är den första filmen av de två och handlar flickan Katie som bor på en ranch i Wyoming. Katies största önskan är att få ta över gården, skolan intresserar henne inte. Hennes pappa är av en annan åsikt och vill inget hellre än att Katie ska avsluta high school och gå vidare till college. "När Katie en dag hittar en vild mustang (som hon kallar Flicka)tämjer hon den och gör den till sin egen i hopp om att övertyga sin pappa att hon är kapabel att en dag ta över gården".

Film nr 2 är fortsättningen av ovanstående film och heter således Flicka 2 : vänner för alltid. Den här gången handlar det om flickan Carrie som är en tonårstjej som flyttar från storstaden till en hästfarm i Wyoming. Där träffar hon på mustangen Flicka vars personlighet är väldigt lik Carries. De två kommer nära varandra och blir riktigt bra vänner. När en avundsjuk rival försöker skada Flicka är Carrie beredd att göra vad som helst för att rädda sin bästa vän.



Vi hoppas att ni haft ett skönt påsklov och hunnit vila upp er inför nästa vecka då skolan åter börjar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar